Ny dator! :D

Hej på er!

Som ni kanske listat ut genom att läsa rubriken har jag köpt en ny dator:) Har velat ha en laptop nu ett tag och har sparat så mycket pengar som möjligt för att kunna köpa en och nu är den alltså äntligen här:) Hoppas att jag ska kunna lägga in lite bilder på bloggen nu, har inte kunnat göra det innan eftersom den andra datorn inte har någon "ingång" för minneskort och jag har inte orkat leta reda på sladden. Mina bilder har alltså varit instängda i min kamera.

Nu ska jag alldeles snart krypa ner i min sköna säng och sova så att jag blir någorlunda pigg imorgon.

Kram Kram
S

Plugg

Hej!

Har precis suttit med mamma och skrivit sammanfatting i historia men den blir inte klar ikväll, jag är fortfarande inte helt frisk och fattar inte vad texten handlar om, hoppas att Paul förstår. har äver pluggat lite samhäll, har prov på trosdag, hoppas att det går bra! Det är bara att tänka positivt. Det var i alla fall skönt att komma tillbaka till skolan idag, blir lite långtråkigt att bara sitta hemma i soffan efter ett tag och jag har verkligen saknat dansen.

Nu ska jag alldeles snart titta på Desperate Housewives och Cougar town:)

Kram Kram
S

Nu får jag ta tag i det här! :)


Hej!

Det var ett tag sen nu och jag har väl ingen jättebra ursäkt direkt men nu tänker jag verkligen försöka få igång bloggen:) Hoppas att några fortfarande läser!;) Jag har varit sjuk nu ett tag, har haft två förkylningar med bara några dagars mellanrum men jag börjar må bättre nu så imorgon blir det skola igen:)
Nu ska jag titta på ett avsnitt av Hellcats, ny serie som jag verkligen gillar:)                                                                                                            
Vi hörs imorgon igen!
Kram Kram
S

RSS 2.0